Певицата Невена Цонева призна шокиращи подробности за способностите, които има в подкаста си

...
Певицата Невена Цонева призна шокиращи подробности за способностите, които има в подкаста си
Коментари Харесай

Невена Цонева вижда мъртъвци

Певицата Невена Цонева призна шокиращи детайлности за способностите, които има в подкаста си " Без граници с Невена Цонева ", където се оказа изключително откровена.

Изпълнителкаат разкри, че вижда умряли хора, които са измежду нас, познава и аурата на човек единствено с един взор. Чрез цветовете им тя провижда същността на хората, познава неприятните и положителните, лъжата и измяната. 

Невена се дефинира като дете " индиго " със свръхспособности и прибавя, че доста други хора също са такива, само че в 90% от случаите са неосъзнати или не желаят да развият качествата си. 

" Аз мога да виждам много неща, които елементарните хора не виждат, като аурата и какви цветове е тя,  да знам по кое време хората лъжат, по кое време са откровени, да знам кой е влюбен и кой е трагичен ", споделя Цонева, която, с изключение на всичко друго, вижда и заболяванията в тялото на другите - къде се намират и какви са тъкмо.

Разказва и за случай, в който в асансьор видяла жена и ѝ споделила, че е в края на живота си.

Цонева оказва помощ и за разгадаване на сънища, видения и карма. Смята, че отвъдния свят е благополучен и съразмерен и точно поради това не трябва да страдаме по загубен непосредствен човек.

В един от епизодите тя даже отива в дома на своя последователка, която ѝ споделя, че там има някакво наличие. Певицата още при влизането удостоверява, че в този дом има мъж и жена и те са предходни притежатели на жилището. Описва мъртвите като бяла светлина със силуети може да познае дали е мъж или жена и на какъв брой е години, написа show.blitz.

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР